Sidan innehåller annonslänkar

E.Leijon - Kontrast Tallrik 21,5 cm Mörkgrå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tallrik från kollektionen Kontrast som är framtagen av Emelie Leijon. Tallrikens storlek gör att den passar lika bra till frukostmackan som till förrättstallrik till dukningen.

Den har en matt utsida och en vit glansig insida. Tillverkad för hand i stengods och har en reaktiv glasyr vilket gör att varje produkt blir unik och kan skilja sig något i färgen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Assietter från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Modus Ombre Small Tallrik 4 st

Assietter från Denby

Missa inga bra priser på Assietter från Denby.
Upp till 65% rabatt
Junto White Desserttallrik 22 cm

Assietter från Rosenthal

Här har vi samlat Assietter från Rosenthal.
Upp till 64% rabatt
Chef Assiett Ø20 cm Keramik Mintgrön

Assietter från HKLiving

Utforska allt inom Assietter från HKLiving.
Upp till 64% rabatt
DARIA Dessertallrik Grå 22 cm

Assietter från PotteryJo

Se produkter inom Assietter från PotteryJo.
Upp till 64% rabatt
Förrätt/desserttallrik Ø22 cm Stengods Wood/Forest

Assietter från Bitz

Visa produkter inom Assietter från Bitz.
Upp till 61% rabatt
Iittala - Raami Serveringsset 2 delar Vit

Assietter från Iittala

Här har vi samlat Assietter från Iittala.

Se gärna också

Denby - Halo Tallrik 21 cm -19%

Handtillverkad tallrik med upphöjda kanter och ett vackert mönster med en diameter på 21 cm från den engelska keramiktillverkaren Denbys Halo-serie.

Denna modernt utformade tallrik är perfekt för mindre portioner eller för användning som salladstallrik, och med sin vackra design kommer den även att förhöja din matupplevelse exponentiellt. Tallrikens upphöjda kanter i kombination med det unika mönstret ger den ett alldeles speciellt djup och de höga kanterna gör tallriken perfekt för avnjutning av matigare sallader där man inte har sparat på dressingen. Tallriken, som är en del av Denbys Halo-kollektion, har ett exklusivt mönster som omsorgsfullt har tagits fram genom en rad processer där flera glasyrer kombineras för att sedan i ugnens hetta gå samman för att skapa ett exceptionellt resultat varje gång. Varje nytt exemplar får på så sätt unika detaljer i sitt mönster med naturliga variationer som sannerligen gör varje produkt i Halo-linjen till ett konstverk i sig. Tallriken har en diameter på 21 cm och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024