Sidan innehåller annonslänkar

Cosori - Dehydration Airfryer

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Cosori Dehydration Airfryer är en kombinerad airfryer, varmluftsfritös, och mattork / torkugn i ett! En multifunktionell Dehydrator kan göra allt det som en airfryer gör Dessutom har den en uttorkningsfunktion som gör att du kan torka svamp, frukt, bär och andra råvaror så att de håller länge.

Med hjälp av en Cosori torkugn kan du till exempel torka svamp så att du kan göra svamprätter som kantarelltoast eller sås med svamp året om! Cosori Airfryer En airfryer är en köksmaskin som tillagar och friterar din mat med minsta möjliga mängd stekfett, olja eller annat matfett Detta är möjligt eftersom tillagandet sker med hjälp av cirkulerande varmluft.

Varmluftstillagningen gör att maten får en jämn och fin stekyta. Det är dessutom väldigt enkelt att tillaga mat med en varmluftsfritös.

11 förinställda matfunktioner 9 förinställningar (pommes frites, kyckling, nötkött, bacon, skaldjur, räkor, grönsaker, dessert och fryst mat) ger dig möjligheten att förbereda vilken rätt som helst, med endast en enda touch på pekskärmen. Den är även försedd med förvärmnings- och uttorkningsfunktion.

Allt för att underlätta din matlagning så mycket som möjligt. Uttorkningsfunktion Den förinställda «Dehydrate» kan justera tiden från 30 min - 12 timmar och en temperatur från 40 ° -90 ° C.

Du kan använda dehydratiseringsfunktionen "DEHY" för att göra torkad frukt, bär, grönsaker, beef jerky, svamp och mycket mer. Både snygg och funktionell Högkvalitativa material som rostfritt stål kombinerat med en platsbesparande design skapar en hållbar airfryer som ser bra ut på din köksbänk, utan att ta för mycket plats i köket.

Air Crisp-teknik En inbyggd teknik säkerställer att du kan laga din mat upp till 2 gånger snabbare än en traditionell ugn och med upp till 90 % mindre fett. Maten kommer ändå få samma goda smak med en krispig konsistens utan hälsonackdelarna.

Lätt att rengöra Cosori Dehydrator Airfryer kommer med löstagbara non-stick matkorgar som enkelt kan sköljas i diskhon eller diskas i diskmaskin. Airfryer recept medföljer Ett recepthäfte medföljer med smakrika recept som är perfekt anpassade till denna modell.

Låt dig inspireras av våra airfryer-recept anpassade för frukost, lunch, förrätt, tillbehör, huvudrätt och efterrätt. Ingår när du köper en Cosori Dehydrator - Cosori Dehydrator och airfryer i ett - Matkorg - Ställ med 5 spett - Recepthäfte - Användarmanual Tillgång till VeSync-appen Årets julklapp 2022 enligt Prisjakt En Airfryer är årets julklapp 2022 enligt prisjämförelsesajten Prisjakt!

Produktbeskrivning

Airfryer är en revolutionerande matlagningsapparat som använder varmluftsteknik för att fritera, grilla, baka och rosta mat utan olja eller fett.

Fördelar med Airfryer

  • Minskar fettintaget i maten med upp till 80%
  • Gör maten krispig och hälsosam utan att offra smaken
  • Snabb och enkel att använda med förinställda program och inställningar
  • Lätt att rengöra och underhålla
  • Sparar tid och energi jämfört med traditionella ugnar och fritöser

Hur fungerar Airfryer?

Airfryer har en snabb och effektiv varmluftscirkulation som gör att maten blir jämnt tillagad och krispig. Den har också en avtagbar korg som gör det lätt att ladda och tömma maten. Airfryer har också förinställda program för olika typer av mat och en lättanvänd display som gör det enkelt att ställa in temperaturen och tiden.

Varför välja Airfryer?

Med Airfryer kan du njuta av hälsosam och krispig mat utan att behöva offra smaken eller tiden. Airfryer är också enkel att använda och underhålla, vilket gör den till en perfekt apparat för alla som vill laga hälsosam mat utan stress.

Airfryer från andra varumärken

Upp till 11% rabatt
Cosori - Dehydration Airfryer

Airfryer från Cosori

Se vad Cosori har inom Airfryer.
Champion - Aero Fryer 3,5L Medium

Airfryer från Champion

Se produkter inom Airfryer från Champion.
Ariete - Airfryer XXL Svart

Airfryer från Ariete

Här har vi samlat Airfryer från Ariete.
Steba - Airfryer Family 8 L

Airfryer från Steba

Se vad Steba har inom Airfryer.
EMERIO - Airfryer 4,5 L Rostfri

Airfryer från EMERIO

Missa inga bra priser på Airfryer från EMERIO.
Sabor - Ultimate Airfryer 5 L Svart

Airfryer från Sabor

Utforska allt inom Airfryer från Sabor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024