Aida - Raw Fat Rektangulär 34x18 cm Brun Metallic

Jämför produkt Aida - Raw Fat Rektangulär 34x18 cm Brun Metallic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Fat Rektangulär 34x18 cm Brun Metallic i kategorin Äggkoppar här hos oss.

Produktinformation

Ett elegant uppläggningsfat ur Aidas serie Raw av dubbelbränt stengods i högsta kvalitet med repfri glasyr. Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukningSerien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller.

Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin.

Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin. .

Se gärna också

Arabia - Huvila Äggkopp 4 cl 2-pack Rosa/vit -17%

Äggkopp 2-pack från Arabia gör frukosten till en härlig stund. Komplettera gärna med andra delar från Arabia.
Huvila har inspirerats av designern Heini Riitahuhtas mormors hem och den varma atmosfären hemma hos henne. Inspirationen till blommönstret är vildrosen, med en gnutta av gamla Finland och välbekanta, gamla Arabia. De moderna formerna tillsammans med ett fint mönster gör att servisen sticker ut i dukningen.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Modern House

Se alla produkter
Muggar

Muggar från PotteryJo

Se alla produkter