Aida - Raw Crafted Arctic White Äggkopp 5 cm

Beställ Aida - Raw Crafted Arctic White Äggkopp 5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Crafted Arctic White Äggkopp 5 cm inom kategorin Äggkoppar.

Produktinformation

Handtillverkad äggkopp i vitt stengods från danska aidas Raw Crafted Arctic White-serie.Gör ditt kokade ägg till måltidens stjärna med denna stilrena handgjorda äggkopp från aida. Äggkoppen är tillverkad i vitt stengods som både har eldats två gånger samt glaserats med en represistent glasyr för längsta möjliga hållbarhet så att äggkoppen kan bli – och fortsätta vara – en av huvudspelarna på ditt frukostbord i många år framåt.

Äggkoppen är en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie och har en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur.

Äggkoppen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
LED ljus

LED ljus från Star Trading

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Muurla

Se alla produkter
Vinkylare  Champagnekylare

Vinkylare Champagnekylare från Le Creuset

Se alla produkter
Satin påslakanset

Satin påslakanset från hemtex

Se alla produkter