Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Äggkopp Brun Metallic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Äggkopp i stengods, perfekt till frukostägget.Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Äggkoppar från andra varumärken

Upp till 27% rabatt
Rörstrand - Ostindia Äggkopp 2-pack

Äggkoppar från Rörstrand

Här har vi samlat Äggkoppar från Rörstrand.
Upp till 31% rabatt
Le Creuset - Äggkopp Stengods Chambray

Äggkoppar från Le Creuset

Utforska allt inom Äggkoppar från Le Creuset.
Upp till 33% rabatt
WMF - McEgg Äggkopp med Sked Orange

Äggkoppar från WMF

Missa inga bra priser på Äggkoppar från WMF.
Upp till 7% rabatt
Georg Jensen - Bernadotte Äggkopp 2-pack

Äggkoppar från Georg Jensen

Här har vi samlat Äggkoppar från Georg Jensen.
Upp till 18% rabatt
Pillivuyt - Äggkopp

Äggkoppar från Pillivuyt

Här har vi samlat Äggkoppar från Pillivuyt.
Upp till 11% rabatt
Royal Copenhagen - Princess Äggkopp

Äggkoppar från Royal Copenhagen

Här har vi samlat Äggkoppar från Royal Copenhagen.

Se gärna också

Aida - Raw Crafted Arctic White Äggkopp 5 cm -11%

Handtillverkad äggkopp i vitt stengods från danska aidas Raw Crafted Arctic White-serie.

Gör ditt kokade ägg till måltidens stjärna med denna stilrena handgjorda äggkopp från aida. Äggkoppen är tillverkad i vitt stengods som både har eldats två gånger samt glaserats med en represistent glasyr för längsta möjliga hållbarhet så att äggkoppen kan bli – och fortsätta vara – en av huvudspelarna på ditt frukostbord i många år framåt. Äggkoppen är en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie och har en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Äggkoppen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024