Sidan innehåller annonslänkar

Äggkopp Warm Grey 4 st m hållare

Jämför produkt Äggkopp Warm Grey 4 st m hållare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Äggkopp Warm Grey 4 st m hållare i kategorin Äggkoppar här hos oss.

Se gärna också

WMF - McEgg Äggkopp med Sked Orange

Den här söta äggkoppen McEgg från WMF är perfekt att ställa fram till barnen på frukostbordet. På sin surfbräda står McEgg med både hammare och sked i sin hand, redo att assistera barnen under äggätandet. Hammaren använder du till att banka sönder äggets skal, skalen lägger du sedan i kepsen som är försedd med gångjärn och håller ägget varmt när den är stängd. En äggkopp som är mycket praktiskt och gör frukosten roligare samt lättare. Den tål diskmaskin och passar barn i åldersgruppen 3+.

WMF har mer än 130 år erfarenhet av att skapa bestick med roliga och charmiga motiv anpassade för barn. Skedarna, gafflarna och knivarna är väl anpassade för barns munnar och händer. Alla bestick för barn i åldersgruppen 3+ är gjorda av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är extremt hållbart och bibehåller en blank yta.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Eva Solo

Se alla produkter
Flanell påslakanset

Flanell påslakanset från hemtex

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Iittala

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Kosta Boda

Se alla produkter