Emerio - Äggkokare Rostfri Design 350 W Rostfri/Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Emerio Äggkokare hjälper dig med något som annars kan vara knepigt - det perfekta frukostägget.En snygg äggkokare i modern design i svart och rostfritt stål med automatisk avstängning. Få hela sju ägg perfekt kokta med denna moderna och lättanvända äggkokare.

När ljudsignalen hörs är äggen klara och med den löstagbara äggskålen lyfts de färdigkokta äggen enkelt ur äggkokaren - du slipper timers och tidspassning när du kokar ägg. Få perfekt kokta ägg till hela familjen utan krångel.En måttbägare och en äggpickare medföljer.- Kapacitet för 7 ägg- Effekt 350W- Ljudindikation när äggen är klara- Måttbägare- Äggpickare- Rostfri kokplatta- Löstagbara delar för enkel rengöring .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Äggkokare från andra varumärken

Upp till 7% rabatt
Äggkokare Vit 1-6 ägg

Äggkokare från Severin

Här har vi samlat Äggkokare från Severin.
Caso - Äggkokare E9 Rostfri

Äggkokare från Caso

Visa produkter inom Äggkokare från Caso.
Emerio - Talande Äggkokare 6 ägg Vit

Äggkokare från Emerio

Se produkter inom Äggkokare från Emerio.
OBH Nordica - Perfect Eggs Äggkokare 6 Ägg Vit

Äggkokare från OBH Nordica

Missa inga bra priser på Äggkokare från OBH Nordica.

Se gärna också

Caso - Äggkokare E9 Rostfri

Koka ägg för hela familjen med Casos Äggkokare E9 Rostfri.

Med denna lyxmaskin kan du koka 8 ägg åt gången och välja önskad konsistens. Justera enkelt reglaget mellan lättkokt, medium-kokt och hårdkokt, sedan sköter maskinen resten.

Casos äggkokare har en modern och stilren design i rostfritt stål och passar lika väl framme vid frukostbordet som inne i skafferiet. Fyll maskinen med vatten efter manualens beskrivning, sätt in dina ägg och välj önskad konsistens på tillagningen. När äggen kokats upp till önskat resultat piper maskinen och talar om att kokningen är färdig.

Casos äggkokare levereras med en medföljande insats som även kan pochera dina ägg. Materialet är av rostfritt stål och det nonstickbehandlade värmeelementet i botten av maskinen gör att du enkelt kan rengöra mellan användningarna med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024