Sidan innehåller annonslänkar

Äggcøddler - Sten Äggcoddler Grön

Jämför produkt Äggcøddler - Sten Äggcoddler Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Äggcøddler - Sten Äggcoddler Grön i kategorin Äggdelare här hos oss.

Produktinformation

ÄGGCØDDLER är en porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter.

Se gärna också

Äggcøddler - Serveringsbricka för 2 XXL coddler

Serveringsbricka med plats för två XXL äggcoddlers, så att dina ägg kan serveras utan att välta. Brickan är tillverkad av bambu och blir en snygg inredningsdetalj på det dukade bordet.

Äggcoddlers säljs separat.

Äggcøddler är en porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill. På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter. Resultatet blir som ett kokt ägg men så mycket godare!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Les Artistes

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Demeyere

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter