Sidan innehåller annonslänkar
de Buyer

de Buyer - De Buyer Alchimy Wokpanna 32 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ de Buyer - De Buyer Alchimy Wokpanna 32 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten de Buyer - De Buyer Alchimy Wokpanna 32 cm inom kategorin Wokpannor.

Produktinformation

Wokpanna från De Buyer Alchimy i rostfritt stål gör det möjligt för en att steka ingredienserna i snabb takt utan spill. De Buyer Alchimy Wokpanna har som resterande produkter som tillhör serien en trelagradkonstruktion i rostfritt fritt stål, där innersta skiktet är tillverkat i rostfritt 18/10 stål, handtaget är nitat för att hålla sig svalt och saknar sandwichbas för att inte påverka prestandan.De Buyer Alchimy Wokpanna går att använda på samtliga värmekällor och i ugn.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Denby

Denby är en civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 190 km nordväst om huvudstaden London. Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 9 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 18 °C, och den kallaste är januari, med 0 °C.