Aarke - Aarke Nesting Glas - 4 olika storlekar

Beställ Aarke - Aarke Nesting Glas - 4 olika storlekar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Nesting Glas - 4 olika storlekar inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Från Aarke kommer dessa Nesting Glas, lika snygga som praktiska. Glasen är gjorda av tunt kristallglas, med fina sidoväggar och en något tjockare, generöst rundad bas.

Sidoväggarna är så tunna som 1 mm.De har alla olika diametrar och höjder, samtidigt som de delar samma 29 cl volym, vilket skapar en lekfull sammanställning av individualitet. Den smarta produktdesignen gör också att glasen kan kapslas istället för att staplas, för att minimera lagringsutrymmet.

En uppgradering av något som har funnits i över 3500 år.Glasen är designade för att användas varje dag. Naturligtvis är de 100% diskmaskinssäkra. .

Se gärna också

Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack -43%

Set med 6 vattenglas i blandade färger med en volym på 34,5 cl från danska aida.

Dessa mångfunktionella glas från danska aida sätter både färg på vardagen och på den dryck som hälls upp i dem. Avnjut allt från vanligt vatten till en smaskig drink i dessa simpelt eleganta glas, med sin tunna stilrena design som samtidigt är robust nog för att låta glasen staplas på varandra när de ställs upp i köksskåpet. Ett allroundglas för alla tillfällen helt enkelt!

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Primus

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Gefu

Se alla produkter
Servetter

Servetter från Cooee

Se alla produkter