Sidan innehåller annonslänkar

Riva Vas/Ljuslykta Brun L


Jämför produkt Riva Vas/Ljuslykta Brun L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Riva Vas/Ljuslykta Brun L i kategorin Vaser här hos oss.

Se gärna också

Umbra - Blomställ 139 cm Vit

Blomställ med en bas i metall och 3 medföljande krukor med en total höjd på 139 cm från kanadensiska Umbra.

Höj syrehalterna i ditt hem på ett naturligt vis med detta iögonfallande blomställ som med sin dekorativa design - med en bas i metall och vackert rundade krukor - kommer att ge rummet det placeras i en ornamental touch samtidigt som det bidrar med lite välförtjänt grönska. Detta vackert fristående blomställ kommer enkelt att dra uppmärksamheten till dina noga utvalda blomarrangemang och växter för att rättvist ge de rampljuset de förtjänar. Blomstället placeras lätt ut på valfri plats, och gör sig speciellt bra i ljusa hörn i till exempel vardagsrum, kök och sovrum. Blomstället tar upp väldigt lite plats för sin storlek och de 3 medföljande krukorna hålls upp av hållbara metalltrådhållare som går att justeras utefter preferens. Krukorna går även att förflyttas för enkel plantering. Blomstället har en höjd på 139 cm och krukorna har en diameter på 10 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer