Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Jubel Vas 45 cm Stål

Beställ Klong - Jubel Vas 45 cm Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Jubel Vas 45 cm Stål inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Vasen Jubel från Klong är tillverkad i rostfritt stål med en matt pulverlackerad mörkgrön finish och har en vändbar stålinsats med små pipor som låter varje blomma stå för sig själv. För de festligare tillfällena kan man addera den medföljande skylten med texten ”Hurray”- perfekt för alla speciella tillfällen.Jubel, sägs vara inspirerad av en önskebrunn och är designad av formgivaren tillika blomsterfantasten Hanna Wendelbo, den är utformad så att vem som helst enkelt ska kunna skapa ett vackert blomsterarrangemang.

Placera Jubel på det dukade bordet med lägre blommor eller på till exempel ett sideboard eller i fönstret med ett större och högre arrangemang. Du kan dessutom få olika uttryck genom att vända på insatsen då sidorna har olika design. .

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 19x20 cm Klar -25%

Symre Vas från Magnor blir ett stiligt inslag i ditt hem. Vasen är designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den stora varianten. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Korgar

Korgar från House Doctor

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Mitt & ditt

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter