Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Äng Vas liten Blåsvart

Jämför produkt Klong - Äng Vas liten Blåsvart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Äng Vas liten Blåsvart i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Klong Äng Vas har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Vasen är tillverkad i mässing eller rostfritt stål med tillhörande glasinsats.

Glasvasen är munblåst i Tjeckien. Den utskurna metallställningen fungerar som ett inbyggt blomsterstöd.Formgiven av Eva Schildt för Klong.Klong Äng Vas liten är 13 cm i diameter och 9 cm hög. .

Se gärna också

Umbra - Layla Vas Set 3 delar Klar -25%

Vas-setet Layla i 3 delar i glas från kanadensiska Umbra.

Imponera på dina gäster med väluttänkta blomsterarrangemang som du själv eftertänksamt har plockat ihop med detta set med vaser i 3 delar från Umbra. Vaserna går att staplas inuti varandra med blommor placerade i varje lager för att skapa unikt detaljerade blomsterdesigner eller varför inte utplacerade bredvid varandra eller var för sig på olika platser i ditt hem där du vill sprida lite grönska. Med Layla-vaserna i 3 olika storlekar och färger kan du enkelt uttrycka dig själv med blommor, ljus och andra tillbehör precis som du vill. De två större vaserna är tillverkade i färgtonat glas, och den långa vasen har ett vackert räfflat mönster. Se vasernas mått nedan.

Mått, klar vas: 7x7x23 cm
Mått, gråtonad vas: 10x10x18 cm
Mått, lila vas: 15x15x13 cm

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Vintage

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Born in Sweden

Se alla produkter
Choklad

Choklad från Finsmakeriet

Se alla produkter