Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Äng Pond Vas 12,5x3,8 cm Stål

Jämför produkt Klong - Äng Pond Vas 12,5x3,8 cm Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Äng Pond Vas 12,5x3,8 cm Stål i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Äng Vas har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Den låga Äng Pond tillåter fantastiska bordsdekorationer utan att skymma sikten.

Vasen är tillverkad i mässing eller rostfritt stål med tillhörande glasinsats. Glasvasen är munblåst i Tjeckien.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Klar -25%

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från House Doctor

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Zwilling

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från DeLonghi

Se alla produkter