Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Äng Pond Vas 12,5x3,8 cm Mässing

Beställ Klong - Äng Pond Vas 12,5x3,8 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Äng Pond Vas 12,5x3,8 cm Mässing inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Äng Vas har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Den låga Äng Pond tillåter fantastiska bordsdekorationer utan att skymma sikten.

Vasen är tillverkad i mässing eller rostfritt stål med tillhörande glasinsats. Glasvasen är munblåst i Tjeckien.

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Vas 10x30 cm Klar -25%

Skyline Lux är från norska Magnor är en elegant och vacker vas från den populära Skyline-serien. Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Vasen är 30 cm hög och 10 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Rosendahl

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kitchenaid

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kosta Boda

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Aida

Se alla produkter