Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Vas Egg 23 cm Crystal

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Vas Egg 23 cm Crystal online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Vas Egg 23 cm Crystal i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Crystal Egg Hobnail vas från Klimchi tillverkad i böhmisk, blyfri kristall reflekterar ljuset på ett vackert sätt och har en modern design full av attityd i kombination med en klassisk äggformad siluett. Vasens härliga formspråk passar perfekt till både några kala strama grenar eller om du väljer en skir sommarbukett.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Klar -25%

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Oxo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Gratäng-Pajformar

Gratäng-Pajformar från Gerbera

Se alla produkter