Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Rosaline

Beställ Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Rosaline på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Rosaline inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Hobnail vasen från Klimchi är djärv till sin form och resultatet av det perfekta mötet mellan modern design och traditionellt hantverk. Denna läckra vas kommer bli ett iögonfallande objekt i hemmet och visar vackert upp en bukett.

Vasen är tillverkad för hand i blyfri kristall och är ett enastående exemplar av skickligt hantverk och nyskapande design. Glasets unika mönstergivning reflekterar ljuset vackert och förskönar dess innehåll.

Hobnail-vasen är tillverkad av munblåst böhmisk kristall som är känt för sin klarhet och glans. Alla Klimchis glaskreationer är handgjorda i den tjeckiska staden Kamenický Šenov som är världsberömt för sin glastillverkning och formgivning.

Glaset kan innehålla bubblor och skifta i nyans vilket gör varje produkt unik; en vacker påminnelse om det skickliga hantverket och tillverkningsprocessen för hand. Denna eleganta vas blir en mittpunkt i hemmet oavsett var den placeras och den finns i flera färger att välja mellan.

En perfekt gåva till bröllopsparet på deras speciella dag, till personen som fyller jämnt eller som present till personen som uppskattar design och hantverk. Vasen tål maskindisk. .

Se även andra produkter från Vaser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Brödformar

Brödformar från Guardini

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Denby

Se alla produkter