Sidan innehåller annonslänkar

Afina vas multi/blå

Beställ Afina vas multi/blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afina vas multi/blå inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Vacker vas med lekfullt grafiskt uttryck i fina blå toner. Vasen blir en fin detalj på bänken eller bordet, både med och utan blommor i.

För långvarig hållbarhet använd endast inomhus. Kan släppa igenom fukt. .

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Vas 10x30 cm Kolgrå -25%

Skyline Lux är från norska Magnor är en elegant och vacker vas från den populära Skyline-serien. Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Vasen är 30 cm hög och 10 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från House Doctor

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Edward Blom

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter