Ripply large värmeljushållare beige


Beställ Ripply large värmeljushållare beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ripply large värmeljushållare beige inom kategorin Värmeljushållare och ljusstakar.

Produktinformation

Värmeljushållare i frostat glas i en fin varm färgton, finns i två olika storlekar. En inredningsdetalj som skapar mysig stämning.

Kombinera gärna ljuslyktan med andra värmeljushållare i olika storlekar, höjder, material och färg för en mer levande känsla. Ljushållaren passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller sovrummet. .

Se gärna också

Isa ljushållare guld

Ljusstake i metall med vackert formspråk. En ljusstake som direkt bidrar med en mer ombonad och mysig känsla i hemmet. Ljusstaken har ett elegant formspråk som gör att den blir en vacker inredningsdetalj när den inte används. Passar lika bra på bordet som i hyllan. Kombinera gärna med andra ljusstakar i varierande höjd och form för ett spännande stilleben. Passar för både värmeljus och mindre blockljus, finns i svart och guld.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson