Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,75 L Aluminium

Jämför produkt Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,75 L Aluminium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,75 L Aluminium i kategorin Termosflaskor här hos oss.

Produktinformation

Praktisk termosflaska som håller kaffe och te varmt men också isvatten, juice och smoothies kallt. Finns i flera snygga färger att välja mellan.

Se gärna också

Stelton - Mumin To Go Click Termosmugg 0.4 L Moomin camping -23%

To Go Click är en praktisk termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll. Håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar.

Motiven på kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker. Läs hela historien i ”Vägen till Mumindalen - och andra berättelser av Tove Jansson”.
Mumintrollen är huvudpersonerna i ett antal böcker och serier av den svensk-finska illustratören och författaren Tove Jansson. Muminvärlden år en familj av äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Pols Potten

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Zwiesel

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Broil King

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Byon

Se alla produkter