Sidan innehåller annonslänkar

70s Peat Tekanna 100 cl Grön

Beställ 70s Peat Tekanna 100 cl Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 70s Peat Tekanna 100 cl Grön inom kategorin Tekannor.

Se gärna också

Kockums - Tekanna 2 L Kräm -23%

Kockums tekanna har ett retroinspirerat formspråk och smakfull design med genomtänkta detaljer och snygga stilrena former. Den emaljerade tekannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker. Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera ur. Denna tekanna förgyller tebjudningen eller festen och är perfekt att kombinera med Kockums muggar och övriga sortiment. Finns i en mängd färger, bara att välja din favorit!

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Zwilling

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Iittala

Se alla produkter