AdHoc - Fusion Tebryggare 9x14 cm

Beställ AdHoc - Fusion Tebryggare 9x14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Fusion Tebryggare 9x14 cm inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Produktinformation

Tebryggare från AdHoc. Perfekt för att te sorter.

Glaset är dubbelväggigt och värmebeständigt. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Denby - Studio Coffee Dripper Blå -25%

Denby har skapat ett utbud av te- och kaffebryggningsprodukter i sin Brew-serie. Alla produkterna är tillverkade av högkvalitativ, lokalproducerad lera och glaserade för att förbättra hållbarheten. Coffee Dripper är en enkel bryggningmetod som tar fram den renaste smaken ur ditt kaffe. Vinkeln på 60 ° på dripperns sidor gör att vatten kan strömma genom alla delar av kaffet och det stora hålet längst ner gör det möjligt att justera kaffets smak efter vattenflödets hastighet. Eftersom den är tillverkad i stengods uppnås en maximal värmebehållning jämfört med andra keramiska och icke-keramiska alternativ. Designad för att placeras ovanpå en kopp, karaff eller kanna, den kan brygga upp två koppar kaffe åt gången.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Georg Jensen

Se alla produkter
Smörknivar

Smörknivar från Sabre

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Gejst

Se alla produkter