Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Tändare 5x21,5 cm Svart

Beställ AdHoc - Tändare 5x21,5 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Tändare 5x21,5 cm Svart inom kategorin Tändstickor.

Produktinformation

AdHoc Tändare 5x21,5 cm Svart är en modern och stilren tändare som är tillverkad med nan-teknologi. Den är designad av nan och är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera en hållbar produkt.

Tändaren är 5x21,5 cm och är färgen svart. Den har en ergonomisk design som är bekväm att hålla i och uppfyller alla säkerhetskrav.Tändaren har ett lätt att använda lås för att förhindra oavsiktlig tändning.

Det är utrustat med en stor, lättläst knapp för enkel aktivering. Det har ett säkert filter som skyddar mot läckage och en förstärkt bas för extra stadga.

Den är också lätt att rengöra och kan användas med olika bränslen.AdHoc Tändare 5x21,5 cm Svart är ett måste för alla som älskar att grilla eller laga mat utomhus. Den är enkel att använda, hållbar och säker.

Den ger snabb och effektiv tändning och är perfekt för att skapa ett glödande lager av glödande kol. Låt AdHoc Tändare 5x21,5 cm Svart hjälpa dig att skapa den perfekta matupplevelsen. .

Produkter från kända varumärken
Kaffe

Kaffe från Bergstrands Kafferosteri

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Vintage

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Kockums

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Spode

Se alla produkter