Svamp-Frukttork

9 Produkter
Här finns produkter i kategorin Svamp-Frukttork. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Svamp-Frukttork. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Svamp-Frukttork.
Filtrera varumärke
Sortera

Svamp-Frukttork

Hitta produkter inom kategorin Svamp-Frukttork till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Svamp-Frukttork.

Svamp kan syfta på: Svampar – ett eget rike bland organismerna Fruktkropp – den del av svampen som är synlig ovan jord och till vardags kallas för "svamp". Matsvampar – svampar med ätbara fruktkroppar. Svampsjukdom – skadlig spridning av svamp i eller på en människa eller annan organism. Svampdjur – en djurstam som till utseendet liknar svampar Slemsvampar – en huvudgrupp (stam) bland protisterna som trots sitt namn inte är besläktade med svampar Äkta tvättsvamp – sfäriska svampdjur av släktet Spongia eller Hippospongia Svamp (redskap) – rengöringsredskap som kan suga upp och hålla vätska Svampmoln – en typ av moln som formas vid explosion eller snabb förbränning.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Svamp/Frukttork 360° roterande 31 cm