Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Stekspade 30 cm

Jämför produkt Kockums - Stekspade 30 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Stekspade 30 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

Funktionell och klassisk stekspade i obehandlat bokträ. Passar både till matlagning och baket.

Förutom stekning kan den också användas för omrörning och uppläggning. Den eleganta designen gör stekspaden både funktionell och snygg på en och samma gång – perfekt för dig som vill unna dig köksredskap av hög kvalitet.

Stekspadens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kok- och stekkärl och ger inget onödigt slitage. Stekspaden är en fin inredningsdetalj att hänga upp i köket när den inte används.

Se gärna också

Rig-Tig - Woody Stekspade i trä 30,5 cm -23%

Stekspade i askträ med en längd på 30,5 cm från danska RIG-TIGs Woody-serie.

Utöva perfekt kontroll när du steker kött och ägg med denna robusta stekspade i trä från danska RIG-TIG. Stekspaden från RIG-TIGs Woody-kollektion har designats av den danska formgivaren Søren Refsgaard för RIG-TIG för att skapa ett attraktivt alternativ till stekspadar i silikon med en design i askträ som är ett hållbart material som inte skadar stekpannan när man använder den. Woody-stekspadens eleganta linjer och form ger dig full kontroll över det du steker och gör det enkelt att både vända på och servera allt från fisk och kött till pannkakor och pizza. En oumbärlig hjälpreda i köket helt enkelt. Stekspaden har en längd på 30,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från House Doctor

Se alla produkter
Stoppare

Stoppare från Coravin

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Modern House

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Vintage

Se alla produkter