Kochblume - Stekspade SilIkon smal 29 cm Grå

Jämför produkt Kochblume - Stekspade SilIkon smal 29 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Stekspade SilIkon smal 29 cm Grå i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

Kochblumes Flexible Turner är en smidig stekspade i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage. Stekspaden är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Stekspade Bioplast -51%

Från Anders Petter och serien Backaryd kommer denna stekspade i biobaserad plast. Denna stekspade är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrör förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Ett fördelaktigt val för miljön och vår framtid, samtidigt som den ger glädje i matlagningen och är dekorativ.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Stoff Nagel

Se alla produkter
Satin påslakanset

Satin påslakanset från hemtex

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Funkle

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Tareq Taylor

Se alla produkter