Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Stekspade SilIkon 30 cm Grå

Beställ Kochblume - Stekspade SilIkon 30 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Stekspade SilIkon 30 cm Grå inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

Kochblumes Flexible Turner är en smidig stekspade i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage. Stekspaden är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Kockums - Stekspade med hål 30 cm

Funktionell och klassisk stekspade med hål i obehandlat bokträ. Passar både till matlagning och baket. Förutom stekning kan den också användas för omrörning och uppläggning. Den eleganta designen gör stekspaden både funktionell och snygg på en och samma gång – perfekt för dig som vill unna dig köksredskap av hög kvalitet. Stekspadens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kok- och stekkärl och ger inget onödigt slitage. Den fungerar även som salladsbestick tillsammans med vår Trägaffel 30 cm. Stekspaden är en fin inredningsdetalj att hänga upp i köket när den inte används. Den naturliga variationen i träet gör varje stekspade unik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Traktörpannor

Traktörpannor från Woll

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Riedel

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter