Sidan innehåller annonslänkar
Arabia

24h Skål 16 cm Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Fin skål från Arabia och serien 24h. Denna storlek är mycket användbar och passande till servering av snacks, godis, sallad eller vad du själv önskar. Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.


Jämför produkt 24h Skål 16 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 24h Skål 16 cm Vit i kategorin Småskålarserviser här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Småskålarserviser
Artikelnummer: 120398
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Homewear

Homewear från hemtex

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Spring Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Spring

Spring (tidigare TA Spring eller Total Annihilation: Spring) är en komplett 3D-spelmotor för realtidsstrategispel baserad på öppen källkod, som började som Total Annihilation Demo Viewer av klanen Swedish Yankspankers. De första versionerna av spelet utvecklades av klanen själva, men en skara fans och utvecklare tog sedan över huvudarbetet för att utveckla de senare versionerna. Det ursprungliga målet med spelmotorn var att den skulle klara av att hantera alla modifikationer (moddar) och alla enheter av tredjepartsutvecklare till spelet Total Annihilation. Detta mål är sedan länge i princip uppnått, och numera är utvecklingen av spelet inriktad på att lägga till nya funktioner. I Spring spelar man någon av ett flertal existerande moddar. Standardinstallationen kommer med ett antal förinstallerade, varav vissa kräver att man äger en kopia av TA för att kunna spelas legalt, medan andra moddar med fritt innehåll kan användas gratis, och utan att man behöver äga en TA-installation. Spelet går att spela både mot botar och i multiplayer mot andra spelare via internet. Spelmotorn är licensierad under GNU General Public License. Källkoden till Spring är huvudsakligen skriven i C++, med undantag av den förvalda lobbyn, som är skriven i Delphi, och dess nuvarande spelserver som är skriven i java.