Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå

Jämför produkt Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Produktinformation

Skål i blåfärgat stengods som mäter 14 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Servera allt från matiga soppor till en riktigt god efterrätt i denna eleganta skål från danska aida. Skålen är tillverkad i stengods av riktigt hög kvalité för lång hållbarhet och har en noggrant framtagen mörkblå färg som för tankarna till vackra sommarnätter och midnattshimlens lugn.

Skålen är utsmyckad med Relief-seriens klassiska räfflade mönster som ger den det där lilla extra för en unikt modern look som kommer att stå sig i tiden. Skålen mäter 14 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Kosta Boda

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Table Top Stories

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Häxan

Se alla produkter