Produkter från Slevar

68 Produkter
Artiklar från Slevar finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Slevar. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Slevar

Hitta produkter inom kategorin Slevar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Slevar.

En slev är ett köksredskap som liknar en stor sked. Slevar används framförallt för att ösa upp flytande matvaror som soppor, såser och grytor. Slevar görs i en rad material, främst stål, silver, aluminium. trä och plast. Beroende på storlek och användningsområde kan slevar ha mer definierade benämningar, som såsslev och soppslev. Från 1500-talet har slev använts som benämning även för redskap som liknar en slev till utseendet och fyller en liknande funktion, exempelvis sked, skopa och spade. Ett exempel är murslev.Ibland förekommer uttryck som "sleva i sig", vilket syftar på att man öser i sig.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
de Buyer - De Buyer Heavy Duty Soppslev 42 cm