Skåp Skänkar

114 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Skåp Skänkar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Skåp Skänkar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Skåp Skänkar

Hitta produkter inom kategorin Skåp Skänkar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Skåp Skänkar.

Ett skåp är en förvaringsmöbel som oftast är tillverkad av trä eller metall och försedd med dörrar eller luckor. Som föregångare har använts bland annat armarium. Som fristående möbel började skåpet mot slutet av medeltiden avlösa kistan, tidigast i kyrkorna, men snart även i hemmen i högre samhällsskikt. Där nådde det sin största popularitet och fick sin praktfullaste utformning under renässansen och barocken. Från och med rokokon trädde byrån i dess ställe. I svensk bondekultur behölls kistan längre än bland högre stånd (i Sydsverige var den statusmöbel in på 1800-talet). Som allmogemöbel var skåpet vanligast i mellersta och norra Sverige, och de sydsvenska skåpen var ofta ganska små, till exempel hörnskåp. Bondgårdarnas skåp var vanligen samtidigt exponeringsmöbel för finare husgeråd. Sådana skåp med hyllor eller avsatser kallas skänkar eller skänkskåp.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Candour Skåp 90 cm Ek