Sidan innehåller annonslänkar
Yaxell

Yaxell - Ran Skalkniv 8 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Yaxell - Ran Skalkniv 8 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yaxell - Ran Skalkniv 8 cm i kategorin Skalknivar här hos oss.

Produktinformation

Ran, det japanska ordet för ”den utmärkta” har gett namn åt Yaxells knivserie. Denna utmärkta skalkniv är perfekt för frukt och grönsaker, och passar även bra för att skala lök, skära mindre grönsaker eller rensa svamp.

Knivarnas blad består av 69 lager damaskerat stål. Kärnan är tillverkad av hårt VG10-stål och övriga stållager av ett mjukare, mer rosttåligt stål.

Resultatet är en extremt vass kniv som håller skärpan länge. Stållagren både hamras och poleras för att skapa bladets vackra ådring.

Knivhandtaget är fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar och är tillverkat av svart micarta. Det är ett hårt, vattentåligt och hygeniskt material som tillverkas genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck.

Kniven får sin perfekta balans av en rostfri knapp som sitter i änden på handtaget. -Hårdhetsgrad 60–62 HRC. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.