Robert Welch - Radford Bright Ostrongaffel


Jämför produkt Robert Welch - Radford Bright Ostrongaffel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Radford Bright Ostrongaffel i kategorin Skaldjursbestick här hos oss.

Produktinformation

Radford Bright ostrongaffel från Robert Welch har en klassisk design som passar alla dukningar. Skedar och gafflar är gjorda med högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål.

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Skaldjursset för 6 personer

Skaldjursset i rostfritt stål för 6 personer från franska Jean Dubost Laguiole.

Nu kan du bjuda in dina nära och kära på en riktig skaldjursfest med detta set från Jean Dubost. Servera allt från kräftor och ostron till krabbor och sniglar, och se hur dina gäster fullkomligt kommer att tappa hakorna när du erbjuder dem verktyg för varje delikatess. I setet medföljer en ostronkniv, en skalknäckare, 6 stycken kräftgafflar samt 6 snigelnålar – allt som behövs för en riktigt lyckad kväll! Samtliga redskap är omsorgsfullt framtagna i rostfritt stål av hög kvalité som inte bara garanterar att de håller länge, utan också att de lätt rengörs efter användning i diskmaskin.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia