Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Skål 13,5x6 cm Brun

Beställ Aida - Raw Skål 13,5x6 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Skål 13,5x6 cm Brun inom kategorin Skålar.

Produktinformation

En underbar skål designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw i stengods av hög kvalité. Den här skålen har en vacker, tidlös och design samt ett enkelt, skandinaviskt uttryck.

En fin skål som passar till en mängd olika stunder, lika bra till frukostgröten som till kvällsmyset.Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen.

Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Blockljus

Blockljus från Moments

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Meraki

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter