Sidan innehåller annonslänkar
OX DENMARQ

Allforone Grön Marmor med Svart Ram Ø40

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Allforone Grön Marmor med Svart Ram Ø40 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Allforone Grön Marmor med Svart Ram Ø40 i kategorin Sidobord här hos oss.

Kategori: Sidobord
Artikelnummer: 10195785
Visa fler

Från kunskapsbanken

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.

Victorinox

Victorinox är en knivtillverkare i den lilla schweiziska orten Ibach. Victorinox är främst känd som en av två leverantörer av kombinationsfällknivar ("schweiziska arméknivar") till den schweiziska armén. Den andra leverantören är Wenger. Den 26 april 2005 förvärvade Victorinox konkurrenten Wenger. Tillsvidare fortsätter tillverkningen under båda varumärkena.