Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Passion Set 16 delar

Jämför produkt Aida - Passion Set 16 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Passion Set 16 delar i kategorin Servisset här hos oss.

Produktinformation

Passion servis från Aida, tillverkat av vackert benporslin. Den cremefärgade och silkeslena glasyren ger serien romantiska undertoner.

Se gärna också

Iittala - Teema Startset 16 delar Vit

Fint startset i 16 delar från serien Teema, för dagens alla måltider. Tål mikrovågsugn, ugn, frys och maskindisk. Setet innehåller:

4 st tallrikar Ø26 cm
4 st tallrikar Ø21 cm
4 st djupa tallrikar Ø21 cm
4 st skålar Ø15 cm

Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från KitchenAid

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Bitz

Se alla produkter