Produkter från Servis

51 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Servis så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Servis så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Servis

Hitta produkter inom kategorin Servis till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Servis.

För ersättning till militär personal, se Servis (militärväsen), för kanonservis, se Artilleri. Servis är en gemensam benämning för flera eller delar av de produkter som används vid dukning för servering av mat och dryck. Utöver en porslinsserie med tallrikar, uppläggningsfat och karotter kan i servis ingå glas och bestick. En servis består av ett antal olika delar, till exempel tallrikar, koppar, uppläggningsfat och terriner. När porslinsindustrin expanderade under förra seklet, producerades bordsserviser med ett visst givet antal delar, där te- och kaffeservisen inte alltid ingick. Ett exempel på en exklusiv servis är den särskilt utformade Nobelservisen, som används vid de årliga nobelfestligheterna.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Ely kopp blå