Afroart - Grid Servetter Eco 45x45 cm 2-pack Mörkgrå/Vit Rutig

Beställ Afroart - Grid Servetter Eco 45x45 cm 2-pack Mörkgrå/Vit Rutig på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Grid Servetter Eco 45x45 cm 2-pack Mörkgrå/Vit Rutig inom kategorin Servetter.

Produktinformation

Eco Regular är en fint handvävd servett i mjuk skön bomull från Afroart tillverkad av ekologiskt odlad bomull. Servetten har ett klassiskt vitt rutmönster på en mörkt grå botten och kommer i ett praktiskt 2-pack.ECO är en serie tyger som är tillverkade av ekologiskt odlad bomull och handvävda i området runt Kutch i nordvästra Indien. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Lin Servett 45x45 cm Kastanj -26%

Servett 45x45 cm från Tell Me More Interiors tillverkad i mjukt stentvättat frankst linne. Att duka med servetter lyfter du din dukning till nya höjder. För en exklusiv känsla till finmiddagen eller när du vill ha lite mer guldkant i vardagen. Välj mellan flera olika färger och mixa och matcha för att variera din dukning efter tycke och smak.

Lin har en bra absorptionsförmåga, torkar snabbt och är slitstark vilket gör det ett utmärkt material i en servett. Linneservetter ger en rustik känsla och tål att användas om och om igen då linet blir vackrare och skönare med tiden. Föredrar du en lätt skrynklig och mjuk servett rekommenderar vi att låta den hängtorka till nästan helt torr och då torktumla den ett par minuter. Tvätta gärna i lägre temperaturer för miljöns skull. Linneservetten kan tvättas i max 60° och tål torktumling.

- 100% linne
- Stentvättat franskt linne

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Smeg

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Bitz

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Kockums

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Bitz

Se alla produkter