Sidan innehåller annonslänkar

Aalto skål 75 mm regn

Jämför produkt Aalto skål 75 mm regn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aalto skål 75 mm regn i kategorin Serveringsskålar här hos oss.

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Grå/Rosa

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Förvaringmatlagning

Förvaringmatlagning från Sistema

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Spiegelau

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Muurla

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Oyoy

Se alla produkter