Sidan innehåller annonslänkar

24h Skål 50 cl vit

Beställ 24h Skål 50 cl vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 24h Skål 50 cl vit inom kategorin Serveringsskålar.

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Svart/Bärnsten

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Allknivar

Allknivar från Le Creuset

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kosta Boda

Se alla produkter
Minigrytor

Minigrytor från Vintage

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Dorre

Se alla produkter