Robert Welch - Honeybourne Förrättsgaffel 18 cm

-30%

Beställ Robert Welch - Honeybourne Förrättsgaffel 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Honeybourne Förrättsgaffel 18 cm inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Från Robert Welch och serien Honeybourne kommer denna eleganta förrättsgaffel. Honeybournes mångsidiga design passar både det moderna och det traditionella hemmet, klassiskt proportionerade för ett skönt grepp.

Handtagen har en texturerad finish, inspirerad av silversmedstekniken med rund hammarhyvling. Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål.

Knivblad är tillverkade av speciellt härdat rostfritt stål för att ge den finaste skäreggen.Komplettera gärna med övriga delar från denna bestickserie, för en komplett känsla.Och du har väl koll på hur du dukar med dina förrättsbestick - längst ut, kniven läggs med knivbladet inåt, mot tallriken.Robert Welch var en brittisk silversmed och industridesigner som kom att bli en av de ledande brittiska formgivarna under 1900-talet. Han startade sin karriär 1955 med en tom målarduk där han började skissa och sedan dess har företagit vuxit och nu finns flera fina bestickserier och många andra köksaccessoarer.

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia