Aida - Groovy Tårtspade Rostfritt stål

Beställ Aida - Groovy Tårtspade Rostfritt stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Groovy Tårtspade Rostfritt stål inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Tårtspade från Aida i Rostfritt stål perfekt för tårtan, kladdkakan eller cheesecaken. Med sitt klassiska formspråk och distinkta, räfflade design har Groovy bestick ett modernt och tidlöst utseende.

Groovy-besticken är gjorda av glänsande rostfritt stål och tål maskindisk. Kommer i presentförpackning .

Se gärna också

WMF - Nuova Salladsbestick 30 cm Rostfritt stål -25%

Blanda, plocka upp, servera en fräsch sallad med dessa fina Nuova salladsbestick 30 cm i rostfritt stål från WMF. Att ha ett par salladsbestick underlättar vid serveringen, och som pricken över i är de dessutom väldigt fina. Besticken är utformade så att salladen enkelt kan plockas upp och eventuell överflödig sås kan rinna av - en perfekt portion sallad varje gång. De långa handtagen möjliggör en smidig användning och förhindrar att de åker ner i salladsskålen.

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.

WMF Nuova Salladsbestick är ett par rejäla bestick i rostfritt stål som vardera är 30 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Muurla

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Serax

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Emerio

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Denby

Se alla produkter