Sidan innehåller annonslänkar

Rökbitar Hickory 8 L


Jämför produkt Rökbitar Hickory 8 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rökbitar Hickory 8 L i kategorin Rökar här hos oss.

Se gärna också

Muurikka - Grill- och Rökugn Nokkela 900W

Mångsidiga elgrillen/elrökugnen från Muurika ger dig möjlighet till att både grilla och röka, och du kan göra det året runt! Man justerar användningen med en elslinga, när den sätts i den övre delen fungerar den som en elgrill och isatt i i nedre delen blir den en rökugn.

Denna elgrill/elrökugn är enkel att rengöra, både gallret och fettplåten kan köras i diskmaskin.

Nokkela 900W är lätt och behändig att sätta ihop och ta med sig. En komplett grill som är enkel att använda. Rök och grilla alla delikatesser med en enda enhet!

- Effekt 900W
- Grillyta 34x22 cm
- Vikt 3,5 kg
- Stabila ben
- Lock med lås
- Kedja i locket för att hålla det öppet
- Elsladd 2 m.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Mustang

Mustang är en hästras som utvecklats naturligt i det vilda i USA. Mustanger är förvildade hästar, i den meningen att de har tillkommit från tama hästar, men sedan förvildats. Mustangerna är ättlingar till de hästar som européerna förde in i landet, främst från Spanien, i slutet av 1400-talet. Ordet mustang kommer från spanskans mesteño (i Mexiko säger man dock mestengo) som betyder vild eller bortsprungen, vilsen. Ordet mesteño härstammar även med största sannolikhet från ett latinskt ord mixtus med betydelsen att blanda, då vilda häststammar oftast tillkom genom blandningar av olika hästar som sprungit bort eller släppts ut i det fria. Bilmodellen Ford Mustang har lånat sitt namn från denna häst.