Sidan innehåller annonslänkar

Rivjärn med fyra sidor


Jämför produkt Rivjärn med fyra sidor online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rivjärn med fyra sidor i kategorin Rivjärn här hos oss.

Se gärna också

Rösle - Mandolin Stål V-skär 46 cm

Mandolinjärn med V-skär, från tyska familjeföretaget Rösle. Det högkvalitativa rostfria handtaget är ergonomiskt format och passar därför perfekt i handen. Med denna mandolin skär långa, tunna strimlor av zucchini, morot, kål, potatis, äpplen och annat frukt och grönt med hjälp av ett rakbladsvasst blad i rostfritt stål. Till och med tomater kan du skära eftersom bladen är så vassa. Med reglage i sidorna kan du justera skivbredden upp till 5 mm. Det har ett glidsäkert stöd framtill så att rivjärnet står stadigt när det används. Rivjärnet kan också användas direkt ovanför en skål. Praktisk skyddskåpa ingår samt en hållare till grönsaken eller frukten, så att du inte skär dig. I änden finns en upphängningsögla, ifall du vill hänga upp järnet när det inte används.

Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.

Läs mer