Sidan innehåller annonslänkar
Hay

Rivjärn Slim Grater 2-pack


Jämför produkt Rivjärn Slim Grater 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rivjärn Slim Grater 2-pack i kategorin Redskapset här hos oss.

Produktinformation

Slim Grater rivjärn från HAY är tillverkade i slitstarkt rostfritt stål med en smal design och format handtag. Detta set om två handhållna rivjärn har olika rivningsalternativ för rivning av exempelvis ost, grönsaker, citroner mm. .

Se gärna också

JOSEPH JOSEPH - Surface Redskapshållare Borstad Rostfritt Stål

Surface kombinerade Kniv- och Redskapahållare från Joseph Joseph i stilren och enkelt design, tillverkad i elegant bostad rostfritt stål.

Förvara dina knivar och köksredskap på ett både snyggt och smart sätt. Med Surface redskapshållare kommer du alltid ha dina knivar och favoritredskap nära till hands. Tillverkad i borstad rostfritt stål med en yta där fingeravtryck inte syns på och med en praktiskt design indelad i 2 fack. I det ena facket ställer du dina redskap och det andra har ett smart system med slitsar där du förvarar dina knivar. Slitsarna ser till att knivarna står var och en för sig och på så sätt behåller sin skärpa längre. I förvaringens botten finns ett utdragbart fat för att lägga använda redskap på så att du inte smutsar ner din köksbänk medan du lagar mat. Redskapshållaren är lätt att ta isär och rengöra.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hay

Hay kan syfta på följande platser: