Afroart - Flet Sittdyna 28 cm Zebra

Beställ Afroart - Flet Sittdyna 28 cm Zebra på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Flet Sittdyna 28 cm Zebra inom kategorin Prydnadskuddar och kuddfodral.

Produktinformation

Sötaste Zebra Sittdyna i 100 % handtovad ull från Afroart, gjord för hand i Nepals högland. Eftersom den är tillverkad i ull är den både smuts- och fuktavvisande samt värmande.Dynan är lite mindre i storlek och i form vilket gör den praktiskt att ha med i ryggsäcken på utflykten.

I samma serie hittar du flera olika färgglada djur så du kan skapa ett helt Zoo hemmaAfroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna 40x40x4 cm Salvia

Sitt skönare med denna mjuka och härliga sittdyna från Broste Copenhagen. En stolstyna är ett praktiskt och enkelt sätt att skapa variation på utemöbeln eller vid matbordet. Det kan också vara bra till att mjuka upp de där hårda, men oj så snygga, stolarna man råkade köpa osedda.

Dynan Ava är tillverkad av bomull, och kommer i flera vackra färger. De finns även i en randig modell, om man vill blanda enfärgat och randigt. Den har två sydda band för att fästa dynan i stolen, och i serien Ava finns även tjockare dynor och en större variant. Denna modell är 4 cm tjock, och 40x40 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Klong

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Vintage

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Muurla

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Åsas Tomtebod

Se alla produkter