Sidan innehåller annonslänkar

Alligator - Lökskalare Grön/Vit

Jämför produkt Alligator - Lökskalare Grön/Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alligator - Lökskalare Grön/Vit i kategorin Potatisskalare här hos oss.

Produktinformation

Lökskalare från Alligator. Perfekta köksredskapet för dig som gillar att smaksätta maten med lök! Skär av lökens topp och botten innan du sätter fast den i behållaren

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Skalare Handtag i Återvunnen Plast 5,5 cm -25%

Skalare med ett färgglatt handtag i återvunnen plast från franska Jean Dubost Laguiole.

Denna skalare från Jean Dubost kommer garanterat att pigga upp dig inför skalningsjobbet vare sig det är potatis eller morötter som du ska preppa. Med sina skarpa blad i hållbart rostfritt stål gör skalaren arbetet till en kort process, och det granna handtaget bidrar med lite färg som säkerligen kommer att få dig att känna som att arbetet är lite roligare! Handtaget är tillverkat i 100% återvunnen plast – perfekt för dig som är mån om miljön. Skalaren rengörs enkelt i diskmaskin.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Potatisskalare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från Pimpernel

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Vintage

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från KitchenAid

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Leonardo

Se alla produkter