AdHoc - Menage Classic Set Salt- och pepparkvarn

Beställ AdHoc - Menage Classic Set Salt- och pepparkvarn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Menage Classic Set Salt- och pepparkvarn inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Set Salt och pepparkvarn från AdHoc med stativ. Justerbar från fin till grov.

Sedan 1995 har AdHoc utvecklat, designat och producerat köksutrustning in i minsta detalj. AdHoc har fått flera utmärkelser nationellt och internationellt för sina tidlösa, vackra och moderna produkter. .

Se gärna också

Zassenhaus - München Pepparkvarn 15 cm Vit/Guld -25%

En exklusiv pepparkvarn ur serien München från Zassenhaus. Den är tillverkad i lackerad bok med eleganta guldlackerade detaljer i stål. Kvarnen blir en fin detalj till ett dukat bord eller ståendes på köksbänken.

Denna effektiva kvarn har ett kvarnverk i härdad keramik som är ett av de hårdaste materialen som finns. Det är inte bara mycket slitstarkt utan även motståndskraftigt mot korrosion. Malverket är även justerbart vilket innebär att du kan anpassa kornstorleken efter dina preferenser. Önskas grovmalet eller finmalet? Det väljer du själv genom att vrida på verket till önskad position. Njut av en professionell kvarn som aldrig gör dig besviken.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Aida

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Pastamaskiner

Pastamaskiner från Marcato

Se alla produkter
Lådor

Lådor från Broste Copenhagen

Se alla produkter