AdHoc - Menage Classic Set Salt- och pepparkvarn

Beställ AdHoc - Menage Classic Set Salt- och pepparkvarn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Menage Classic Set Salt- och pepparkvarn inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Set Salt och pepparkvarn från AdHoc med stativ. Justerbar från fin till grov.

Sedan 1995 har AdHoc utvecklat, designat och producerat köksutrustning in i minsta detalj. AdHoc har fått flera utmärkelser nationellt och internationellt för sina tidlösa, vackra och moderna produkter. .

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Olivträ -25%

Pepparkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus ger ditt kök en stilren detalj och en otroligt hållbar kvarn som kan användas i många år framöver. Pepparkvarnen har ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns och ger dig en kvarn som nästan inte går att slita ut.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Le Creuset

Se alla produkter
Dra på lakan

Dra på lakan från hemtex

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Orrefors

Se alla produkter