Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Kryddkvarn 22 cm Rostfri

Beställ AdHoc - Kryddkvarn 22 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Kryddkvarn 22 cm Rostfri inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. 2 separata kvarnar för för samtidig bearbetning av peppar och salt.

Är justerbar från fin till grov. Bottenlock skyddar kryddorna och håller arbetsytan ren.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Zassenhaus - Aachen Pepparkvarn Akryl 14 cm -25%

Aachen pepparkvarn i tålig akryl från Zassenhaus. Den genomskinliga kvarnen med knopp av rostfritt stål ger ett modernt och stilrent uttryck till bord och kök, dessutom får du bättre översikt över kvarnens innehåll.

Denna högkvalitativa pepparkvarn har ett malverk i härdad keramik vilket är nästan omöjligt att slita ut. Det är även motståndskraftigt mot korrosion och kan därmed ge dig perfekt mald krydda under lång tid framöver. Malverket går även att justera till önskad kornstorlek. Vill du ha finmalet eller grovmalet? Det är upp till dig, kvarnen har sex olika kornstorlekar att välja mellan och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad storlek.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Bokhari

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Royal Copenhagen

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Oxo

Se alla produkter